Polityka prywatności dotycząca Naturalne piękno

At Back Bandages, dostępny w Naturalne piękno, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność odwiedzających. Niniejszy dokument Polityki prywatności zawiera informacje, które gromadzi i rejestruje Książka - Naturalne piękno, a także sposób ich wykorzystywania.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub chcesz uzyskać więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy tylko naszych działań online i jest ważna dla osób odwiedzających naszą witrynę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępnili i / lub zgromadzili w „Książka - Naturalne piękno”. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do żadnych informacji gromadzonych w trybie offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa.

Zgoda

Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

Informacje, które zbieramy

Dane osobowe, o podanie których jesteś proszony, oraz powody, dla których jesteś proszony o ich podanie, będą dla Ciebie jasne, gdy poprosimy Cię o podanie Twoich danych osobowych.

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o Tobie, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i / lub załączniki, które możesz do nas przesłać, a także wszelkie inne informacje, które możesz zapewniać. ...

Podczas rejestracji konta możemy poprosić Cię o podanie informacji kontaktowych, w tym takich elementów, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane

Informacje, które zbieramy, wykorzystujemy na różne sposoby, w tym do:

Pliki dziennika

Nawiasy klamrowe zgodne ze standardową procedurą korzystania z plików dziennika. Te pliki cookie rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają oni strony internetowe. Wszystkie firmy hostingowe robią to i są częścią analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i znacznik czasu, strony odsyłające / wyjściowe i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są powiązane z żadnymi danymi osobowymi. Celem tych informacji jest analiza trendów, administrowanie witryną, śledzenie ruchu użytkowników w witrynie oraz zbieranie danych demograficznych. Nasza Polityka prywatności została utworzona przy użyciu Generatora zasad prywatności i Generatora zasad prywatności online.

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Na tej liście można znaleźć Politykę prywatności dla każdego z partnerów reklamowych Bandaży na plecy.

Serwery reklamowe lub sieci reklamowe innych firm używają technologii, takich jak pliki cookie, JavaScript lub sygnały nawigacyjne w sieci Web, które są używane w odpowiednich reklamach i linkach wyświetlanych w sekcji „Książka - Naturalne piękno” oraz są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Kiedy tak się stanie, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te służą do pomiaru skuteczności ich kampanii reklamowych i / lub personalizacji treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych stronach internetowych.

Pamiętaj, że „Książka - Naturalne piękno” nie ma dostępu do tych plików cookie, które są używane przez reklamodawców zewnętrznych, i nie kontroluje ich.

Polityka prywatności stron trzecich

Polityka prywatności Back Bandages nie dotyczy innych reklamodawców ani witryn. Dlatego zalecamy zapoznanie się z odpowiednimi Politykami prywatności tych serwerów reklamowych stron trzecich, aby uzyskać więcej informacji. Może obejmować ich metody i instrukcje, jak zrezygnować z niektórych opcji.

Możesz wyłączyć pliki cookie w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych można znaleźć w odpowiednich witrynach internetowych przeglądarek.

Prawa ochrony prywatności CCPA (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Na mocy CCPA, między innymi, konsumenci w Kalifornii mają prawo do:

Wymagaj od firmy, która zbiera dane osobowe konsumentów, ujawnienia kategorii i określonych danych osobowych, które firma zebrała na temat konsumentów.

Poproś firmę o usunięcie wszystkich zebranych przez nią danych osobowych konsumentów.

Wymagaj, aby firma sprzedająca dane osobowe konsumentów nie sprzedawała danych osobowych konsumentów.

Jeśli złożysz wniosek, będziemy mieć miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

RODO Prawa do ochrony danych

Chcemy się upewnić, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do:

Prawo dostępu - masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobierać niewielką opłatę.

Prawo do sprostowania. Masz prawo zażądać, abyśmy poprawili wszelkie informacje, które Twoim zdaniem są niedokładne. Masz również prawo zażądać od nas uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

Prawo do usunięcia - masz prawo zażądać usunięcia Twoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania - masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania - masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych. Masz prawo zażądać, abyśmy przesłali zebrane przez nas dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie, pod pewnymi warunkami.

Jeśli złożysz wniosek, będziemy mieć miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci

Kolejną częścią naszego priorytetu jest ochrona dzieci podczas korzystania z internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i / lub śledzenia i kierowania ich działaniami online.

Back Bandaże nie zbierają świadomie danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko udostępniło takie informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.